Política de Privadesa

Política de privadesa


Qui som?

L’adreça d’aquesta web és: https://shoot.kunstank.com.

Recollida de dades i finalitat

Aquesta pàgina únicament recull les dades que hi ha al seu formulari de contacte. La finalitat d’aquesta recollida és la de facilitar als interessats una manera àgil de contactar amb la FAF per al que vulguin consultar. NO es comparteixen dades amb tercers.

Drets dels usuaris

L’usuari pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació, adreçant-se a la FAF, a través de correu postal al domicili de la FAF, acreditant la seva identitat amb una còpia escanejada del seu passaport o document equivalent, i especificant el dret que vulgui exercir. L’usuari té dret a formular una queixa o reclamació davant de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (www.apda.ad).

Termini de conservació de les dades

Les dades personals de l’usuari es tracten de manera activa mentre no exerceixi el seu dret de supressió. En cas d’exercir el seu dret de supressió, les dades es bloquegen i conserven de manera restringida a disposició de les autoritats competents durant un termini de tres anys per atendre les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

Legitimació per al tractament

La base jurídica que legitima els tractaments indicats és l’interès legítim de la FAF.

Galetes

Aquesta pàgina no fa servir galetes.